fbpx

Oksygenbehandling

Biooksygenbehandlingen passer perfekt til deg som ønsker å tilføre huden glød og vitalitet! Effekten av behandlingen er yngre og flottere hud, med færre synlige linjer og rynker.

BioOxy er et dansk brand, utviklet, testet og produsert i Danmark. Lansert i 2009 og til fordel av mange hudpleiere/ kosmetologere og er i dag ca. 140 klinikker i Danmark og 23 eksportmarkeder rundt om i verden, fra Norden, EU, og hele veien til USA og Sør-Amerika.
BioOxys behandlinger og pleieprodukter gir fuktighet til hud med den aktive hyaluronsyren, en stor mengde antioksidanter og en aktiv vitaminforsyning som aktiverer hudens egen celle og kollagenproduksjon.

Målet var

Å skape og utvikle et behandling som er naturlig og gir synlige resultater, hvor det påføres en tynt lag serum som forsiktig sluses inn i huden ved hjelp av luft og 90% oksygen. Serumet som bruker er utviklet av ingredienser som opprettholder hudens naturlig fungsjon og forebygger/ minker alderstegn.

Fordelene med Oksygenbehandling

– Ingen kirurgiske indgreb
– Ingen injektioner
– Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
– Synlig effekt efter etter første behandling
– En flot udstråling som resultat

Derfor passer oksygenbehandlingen perfekt til deg som ønsker å tilføre huden glød og vitalitet! Effekten av behandlingen er å få frem en yngre og friskere hud, med færre synlige linjer og rynker.

Etter første behandling kan du oppleve

– Fine linjer og rynker blir synlig redusert
– Huden ser yngre ut og føles friskt
– Fuktighetsbalansen i huden gjenoprettes
– Huden fylles med liv, vitalitet og utstråling
– Hudens elastisitet og struktur blir forbedret

Det beste med Biooksygenbehandling er at du kan gjerne kombinere det med andre behandlinger for bedre resultat.

1200 kr – 60 min

Bestill time for gratis konsultasjon!

Er du ikke sikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Føler du deg overveldet av mengden informasjon? Bestill time for en gratis konsultasjon så finner vi den beste løsningen for dine utfordringer.