fbpx

SPA behandlinger

KROPPSPEELING MED MASSASJE ELEMENTER

Terapeuten fjerner døde hudceller av å peele/ skrubbe kroppen, dette øker blodsirkulasjonen og stimulerer lymfesystemet til å kvitte seg med avfallstoffer. Slik etterlater vi huden smidig og rent. Du kan velge mellom kakao, blåbær og tranebær.

KAPSELEN SPA

Hva gjør kapselen?

Kapselen fjerner avfallsstoffer fra kroppen ved hjelp av vanndamp, essensielle oljer og fargeterapi. Vi blir fortalt at kapselen spa skiller ut to til tre ganger mer svette enn i en vanlig badstu. I løpet av en 30-minutters behandling kvitter kroppen seg med 500 gram svette, noe som tilsvarer væsketapet ved en tre mils løpetur!

Hvem er den for?

Kapselen spa behandlingen er idèell for å avgifte kroppen for avfallsstoffer som metaller, kolesterol, fettoppløselige syrer, mm. Opphopning av avfallsstoffer er årsaken til mange plager og helseproblemer, så behandlingen er absolutt å anbefale for de aller fleste. En naturlig helende prosess som øker blodsirkulasjonen i hele kroppen. Maskinen virker også dyprensende på huden og hjelper på plager som uren hud, eksem, muskel og leddplager.

BODY DETOX

Behandlingen består av:

Vi starter med kroppspeeling, deretter innpakning med detox maske, senere kan du krype inn i kapselen spa.

Hvem er den for?

Den passer til de som er under en slankekur, har tørr hud, overflødig fettvev, cellulitter, for dem som ønsker effektiv hudfornyelse, og detox generelt. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen, påvirker lymfesirkulasjon til å hjelpe kroppen å kvitte seg med avfallstoffer, reduserer fettvev og cellulitter, stimulerer forbrenning, gir fastere og mer elastisk hud.

BODY DETOX MED HOT CHOCOLATE

Vi starter med kroppspeeling av 100% kakao, deretter innpakning med kakaomaske, senere kan du krype inn i kapselen spa.

PRISLISTE

Pris Varighet
Kroppspeeling med massasje elementer 600 kr 30 min
Kapselen spa 700 kr 30 min
Kapselen spa med massasje  1300 kr 60 min
Body detox med spa kapselen  1500 kr 60 min
Body detox med spa kapselen og massasje 2000 kr 90 min
Hot chocolate med spa kapselen  1500 kr 60 min
Hot chocolate med spa kapselen og massasje 2000 kr 90 min