fbpx

Vippe Extensions

Mange kvinner er født med naturlige, vakre og lange øyevipper. De rammer inn ett vakkert blikk, men for noen men lite naturvipper forverres ansiktsuttrykket, så heldigvis finnes det kunstige øyevipper og vippe extensions som vi kan jukse med for å oppnå ett vakkert blikk. Er du en av de som har dårlig tid på morgenen og ønsker å droppe mascara, og selvsagt se opplagt ut til enhver tid? Da er vippe extensions redningen!

Beauty Therapy er opptatte av at kundene skal føle seg bra, se bra ut og fremheve kundens naturlige trekk! Vi bruker verktøy, vipper og lim av høy kvalitet, dessuten er vippene syntetiske, så dette er også egnet for veganere. Vi tilbyr vipper i flere ulike lengder, tykkelser og med ulik grad av bøy, dette tilpasses ditt ønske.

Kundens vippehelse har en stor innflytelse på sluttsresultatet, det betyr hvor solide dine egne vipper opprinnelig er. Etter et fullt oppsett, kan varigheten vare i opptil 6 uker (hvor det fremdeles kan sitte igjen noen vippe extensions), men dette avhenger av hva slags produkter man daglig benytter ved øyeområdet.

For at effekten skal vare så lenge som mulig, anbefaler vi et påfyll hver 2-4 uke, igjen er dette individuelt. Olje- og syrebaserte produkter vil korte ned på holdbarheten på vippe extensions. Eksempler som: mascara, olje- og syrebasert ansiktsrens, sminkefjerner, sminke, el.

Ta vare på dine vippe extensions

 1. Bruk vannoppløselige produkter ved øyeområdet, dette vil ikke påvirke holdbarheten på vippe extensions.
 2. De første 24 timene rett etter en behandling skal man unngå fuktighet, og de første 48 timer unngå badstu, steambath, ol.
 3. Gre vippene dine med en vippebørste du får med fra oss, hver morgen og hver kveld.
 4. Etter 24 timer kan man fint fukte vippene med vann, men ikke produkter som inneholder olje.
 5. Start med å vaske ansiktet eller øyeområdet med klut eller svamp, slik at du slipper å få sminke og andre oljebaserte produkter på vippene.

“Kunst er vakkert, men krever mye arbeid” sa den berømte tyske komikeren Karl Valentin. Denne uttalelsen er godt egnet til konklusjonen om øyevipper. Bare det å føle seg vakker er jo helt fantastisk!

Klassisk vippe extensions:

Vippe extensions limes på ett og ett hårstrå/vipp og limet er helt usynlig. Effekten er lengre, fyldigere, separerte vipper med et vakkert og åpent blikk. Vi får den perfekte effekten uten sammenklistring og klumper mellom vippene. Behandlingen tar 1  1/2 – 2 timer. Ønsker du å bli vakker, må du være tålmodig.

Volume/ 2-8D vippe extensions

En innovativ teknikk som gir oss nye muligheter innen styling av øyevipper. Flere tynne enkeltvipper blir limt sammen, alt fra 2-8 vipper. Disse blir limt sammen i en slags vifte på en og en naturvipp å skaper en fluffy effekt. Disse vippene er ekstremt lette, mye lettere en klassisk vippe extensions, og du merker ikke at du har de på.

Vippe extensions klassisk 2D-7D

2D-3D anbefales til de som har litt skjøre og tynne naturvipper som kanskje tåler litt mindre, og også til de som er litt eldre. Om man ønsker en mer dramatisk look og dine egne vipper er sterke nok så anbefaler vi 4D til 8D vipper.

Med denne volumteknikken hvor man lager såkalte vifter kan vi få 2-7 ganger mer fyldigere vipper uten ytterligere fysisk anstrengelse. Denne teknikken vil ikke belaste dine naturlige vipper så lenge lengde, tykkelse og antall vipper har blitt nøye tilpasset til naturvippene. Jo lengre øyevipper man har, jo flere kan man sette på og da blir også totaltvekten større. Din profesjonelle vippestylist vil sørge for at lengde og antall vipper blir individuelt skreddersydd til dine naturvipper, å ikke minst til ønsker og forventninger.

Om man ønsker vippestyling til en spesiell anledning som f.eks bryllup, julebord, bursdag eller ferie og man ønsker mer fylde og lengde enn vanlig, så er dette selvfølgelig mulig så lenge man ikke gjør dette for ofte. Dette for å unngå overbelastning av egne naturvipper.

En behandling med volumvipper tar ca 2-2 1/2 timer.

Er det billig å sette på vippe extensions?

Beauty Therapy tar stolthet i kvaliteten på vårt arbeid. Vi er grundig gjennom analysefasen, og vårt mål er å beholde dine naturlige vipper sunne og gir et natulig vakkert blikk. Ikke alle salonger utfører samme arbeid med omsorg og i samme nivå, derfor må vi sette av ekstra tid (som krever en ekstra avgift, avhengig av kompleksiteten av tidligere tjeneste). Vi tilstreber å gi alle våre kunder vakre og sunne resultater.

Vi foretrekker å utføre en behandling basert på kvalitet snarere enn ved å telle antall vipper vi har fylt på, men hvis vi skulle anslå ville det sannsynligvis være mellom 90-120 vippe extensions pr. øye for klassiske vippe extensions. Antallet vi bruker avhenger av hvor mange og hvordan dine naturlige vipper er. Våre naturlige vipper er individuelle og resultatet kan variere fra gang til gang, alt ettersom hvordan vippehelsen din er. Andre faktorer er hvor mange vippe extensions som sitter igjen siden siste behandling.

Vippepåfyll

Vippepåfyll er kun tilgjengelig for våre nåværende kunder, nye kunder må ha et komplett sett brukt av Beauty Therapy, dette for å kvalitetssikre oss selv. Vi ber om at alle nye kunder hos oss først planlegge en konsultasjon i forkant.

På Beauty Therapy har vi høye forventninger og stiller høye krav til oss selv, dessuten bruker vi premium produkter for å oppnå gode resultater. Vi foretrekker å arbeide med friske, rene øyevipper.

Hvis dine nåværende vippe extensions er fra en annen salong , vil vi kreve at de blir fullstendig fjernet. Ingen fare, det er en enkel prossess, og vi gjør vårt beste for å bevare dine naturlige vipper. Fjerningen tar ca. 20-30 + minutter i tillegg til timen som er satt av til et helt nytt sett. Ved å gi vippene en ny start, kan følge med i utviklingen. Siden det er mange tolkninger av vippe extensions, kan vi ikke ta hensyn til andre salongers produkter og teknikker.

Dersom du er i en uheldige situasjon med å ha erfart noen form for reaksjoner, vil vi gjerne hjelpe deg. Vi mener at du skal bli vakker med vippe extensions på en smertefri måte!

PRISLISTE

1:1 Vippeextensions Pris Varighet
Nytt sett 1300 kr 120 min
 Påfyll (innen 2 uker ) 600 kr 30 min
Påfyll (innen 3 uker ) 800 kr 60 min
Påfyll (innen 4 uker ) 900 kr 75 min
2-3D Vippeextensions Pris Varighet
Nytt sett 1500 kr 130 min
 Påfyll (innen 2 uker ) 800 kr 45 min
Påfyll (innen 3 uker ) 900 kr 75 min
Påfyll (innen 4 uker ) 1100 kr 90 min
4-7D Vippeextensions Pris Varighet
Nytt sett 1900 kr 160 min
 Påfyll (innen 2 uker ) 900 kr 75 min
Påfyll (innen 3 uker ) 1100 kr 90 min
Påfyll (innen 4 uker ) 1400 kr 100 min
Fjerning av vippe extensions 350 kr 25 min

Vi vil informere deg om at reklamasjonstiden er innen 5 dager. Du har selv ansvaret å finne ut om du har allergi i forkant av behandlingen. Allergi eller andre reaksjoner utenfor vår kontroll regnes ikke som reklamasjon. Vi refunderer ikke penger tilbake.

En liten advarsel: vi hører utallige historier om personer som har vært hos uerfarne teknikere fordi kostnadene er mye lavere. Resultatet kan være klumpete lim, sammenklistret vipper og i verste fall infeksjon. En riktig behandling skal ikke bli smertefullt under eller etter behandlingen. Det å legge vippe extensions er en krevende prossess som krever presisjon og tid, hvis kostnaden er veldig billig, bør du absolutt stille spørsmål om teknikeren, samt kvaliteten på produktene. De samme personer ender ofte opp med å oppsøke en vippe extensions-terapeut/stylist etter at de prøver en av de billige alternativene. Av erfaring vil vi se at de fleste innser at at “du får det du betaler for” er ofte sant.

Akkurat som hår så vokser øyevipper ut, faller av og nye friske vipper vokser ut igjen. Øyevippene vokser i forskjellige faser, derfor merker vi at noen vipper vokser og skifter seg ut raskere en andre. Etter 2-3 uker merker man at det kommer ettervekst på noen av vippene, og når etterveksten blir for stor ser det ikke særlig pent ut. Det kan se rotete ut, spesielt ved klassisk vippe extensions. Ved stor ettervekst så vil tyngden på den kunstig påsatte vippen flytte seg til tuppen av din naturvipp, noe som kan overbelaste vippen om man ikke skifter de ut. Derfor er det viktig å ta påfyll regelmessig.

Ved påfyll så fylles det ikke bare på der hvor det mangler, men man fjerner også de kunstige påsatte vippene med ettervekst, og erstatter de med nye.
Det er derfor viktig at kunden tar det i betraktning når lengde og tykkelse velges under behandling. Fremgangsmåten for påføring av vippe extensions er tidkrevende og utført med ekstraordinær presisjon.

I samme tilfelle som med hår kan man ha såkalte røyteperioder, hvor man kanskje må ta påfyll litt oftere. Vipper kan også skifte seg ut raskere under graviditet, amming eller bruk av visse medikamenter.

Fjerning av vippe extensions

Ønsker du å fjerne dine vippe extensions så anbefaler vi deg å gjøre det i en salong, så dine vipper blir fjernet på en trygg å smertefri måte. Vi bruker produkter som er spesielt laget for å fjerne vippe extensions på en skånsom måte uten å skade dine egne naturvipper. Prøver du å fjerne dette selv hjemme uten profesjonell hjelp kan det føre til midlertidige, men også permanent tap av naturvipper.

Å fjerne vippe extensions vil ta ca 20-30 minutter og prisen for fjerning er 350 kr.
Hvis det ved tilfelle skulle være brukt mye lim/limklumper eller fastklistrede vipper vil det kreve lengre tid å fjerne vippene. Behandlingen kan vare opp til 60 min og koster 590 kr.

Kontraindikasjoner til vippe extenions:

 • Allergisk reaksjon på lim.
 • Øyesykdom.
 • Nyoperert ved området.
 • Hudsykdom ved området.
 • Sår, kutt, betennelse, virus, sopp, el. ved området.
 • Alt for få antall øyevipper eller ekstremt skjøre øyevipper av helsemedige årsaker.

Vi får ofte spørsmål om hvor lenge man kan bruke vippe extensions uten å ta pause. Dette kan sammenlignes med å farge håret. Så lenge du velger en profesjonell terapaut,tar vare på håret ditt, og pleier det godt hjemme, så kan du gjøre dette så lenge du vil. Det samme gjelder vippe-extensions. Velg en vippestylist med god erfaring, og kursbevis, ta godt vare på vippene dine hjemme og følg terapautens råd, så kan du bruke vippe extensions så lenge du vil.

Skulle dine vipper være svake/skjøre fra naturens side, eller ved bruk av medisiner, graviditet eller amming kan det også være lurt å bruke vippeserum anbefalt av terapauten for å styrke og gi næring til naturvippene. Dette vil ikke skade eller påvirke limet på vippe extensions.