Eksklusiv Spa

Dette er eksklusiv behandling for hele kroppen, ansiktet og føtter som virker på alle sansene og gir en uforglemming opplevelse. Hele behandlingen tar 3 timer og 30min, perfekt for å unne deg selv noe som er godt for deg, eller til å gi bort som gave.

Behandlingen består av:

– Kroppsbehandling 90min: Kroppspeeling, innpakning med sjokolademaske eller alger-detox, mens du ligger i kapselen, så rygg, nakke, skuldre massasje.
– Klassisk hudpleie 60 min / tilpasset din hud
– Fotpleie 60min

Litt mer om:
Kroppspeeling: Terapeuten peeler huden for å fjerne døde hudceller i kroppen, dette øker blodsirkulasjonen og stimulerer lynfesystemt til å kvitte seg med avfallstoffer. Slik etterlater vi huden smidig og rent.

Innpakning og maske: Maske påføres for å tilføre huden nærende eller detoxende ingredienser, ved hjelp av innpakningen bidrar dette til bedre absorsjon og mer effektivitet.

Kapselen: fjerner avfallsstoffer fra kroppen ved hjelp av vanndamp, essensielle oljer og fargeterapi. Vi blir fortalt at kapselen spa skiller ut to til tre ganger mer svette enn i en vanlig badstu. I løpet av en 30-minutters behandling kvitter kroppen seg med 500 gram svette, noe som tilsvarer væsketapet ved en tre mils løpetur!

Hudpleie: rens, peeling, maske, massasje og krem.

Fotpleie: fjerning av hard hud, stell av negl og neglebånd, avsluttes med å massere inn fotkrem

BOOK NÅ    2900 kr / 3,5 timer