Fillers

Juvederm, Emervel, Restylane, Teosyal er en av flere fillere som injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker.

Fillers brukes til:

-rynker

-leppeforstørrelse og konturering

-ansiktsskulpturering

Den inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann.
Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og hjelper huden å tilføre fuktighet og volum. Ved økt alder og ytre påvirkning brytes hyaluronsyre ned. Når man tilfører hyaluronsyre ved hjelp av fillere som Juvederm, Emervel, Restylane, Teosyal, Redensity, kan fine linjer og rynker jevnes ut og et ungdommelig uttrykk bevares.

Er hyaluronsyrefillere farlig?

Hyaluronsyrefillere er et naturlig, men kjemisk fremstilt ansiktsfyllprodukt. Produktet absorberes naturlig av kroppen over tid, og forsvinner naturlig i løpet av seks til ni måneder. Injeksjonsinngrepet er ikke permanent.

Hva kan jeg gjøre før og etter en behandling av hudfillere?

Det er ikke nødvendig å forberede seg særlig før en hudfillerbehandling. Etter en hudfillerbehandling bør man unngå trening, alkohol og lange flyturer de to første dagene etter behandling. Også hudpleiebehandliger bør utsettes de to første ukene.

Hvor raskt kan jeg fortsette hverdagen?

Du kan fortsette hverdagen som planlagt straks etter behandling. Det er likevel enkelte som velger å sette av tid etter behandling, da hevelse og blåmerker kan forekomme.

For flere spørsmål rundt våre hudfillerbehandlinger, vennligst book time.