fbpx

For gravide

SPA FOR GRAVIDE

Behandlingen starter med den beste peelingen for å bedre hudens elastisitet, deretter ansiktspeeling og maske tilpasset hudtype og fotmassasje som gir rask lindring av tunge/slitne legger og føtter. Til slutt lett kroppsmassasje med omega-rik olje som forebygger strekkmerker og til slutt boob-tube kremen som virkersom push-up BH !

KROPPSBEHANDLING FOR GRAVIDE

Behandlingen starter med den beste kroppspeelingen som fjerner døde hudceller, tilfører fuktighet og øker blodsirkulasjon. Deretter gir vi en lett massasje med omega-rik olje som forebygger strekkmerker og gir masse fuktighet.

FOTPLEIE FOR GRAVIDE

Fotpleie med stell av negler og fjerning av hard hud etterfulgt massasje av legger og føtter. Minsker både vann nivået i leggene samt ødem, misker hovenhet og øker blodsirkulasjonen, gir føttene ny energi! Hvis du ønsker lakk husk å bestille 150 ,- kommer i tillegg for lakk.

MASSASJE FOR GRAVIDE

Graviditet er den største utfordringen huden din vil møte noen gang, men du trenger ikke gå gjennom det alene. Vi har skapt Mama Mio behandlinger for å sikre at du vokser med stolthet og like viktig , at du krymper tilbake til den du var før. Lett massasje av mage, rygg og nakke med tummy rub stretch mark oil som øker hudens elastisitet og inneholder omega 3,6 og 9 – som øker hudens fuktighetsnivå og drøyer aldringsprossesen. Olje virker beroligende på irritert og stresset hud – noe som er bra for deg og ditt barn.

PRISLISTE

Pris Varighet
Spa for gravide 1800 kr 90 min
Kroppsbehandling for gravide 1000 kr 60 min
Fotpleie for gravide 1000 kr 75 min
Massasje for gravide 800 kr 45 min