fbpx

Hånd og Fot

KLASSISK MANIKYR

Behandling for hender og negler. Behandlingen inkluderer pleie av neglebånd, klipp, form og polering av dine negler, avsluttes med lakking i valgfri farge.

JAPANSK MANIKYR

Japansk manikyr er en enestående behandling med nærende preparater i form av neglelakker. Japansk manikyr er syklisk og en jevnlig prosedyre hvor man gnir nøye utvalgte nærende substanser inn i neglen. Hovedingrediensene til de nærende neglemaskene er pollen beriket med vitaminer (A,D og E). I massen man bruker til japansk manikyr finner vi også silicapulver fra Japanhavet, som inneholder store mengder keratin. En kombinasjon av alle ingrediensene er ment å effektivt gi næring og regenerere selv ekstremt skadde fingernegler.

Effektiv bruk av de nærende egenskapene til bivoks, vitaminer og silica gir resultater med bare vanlig gniing. Synlig effekter kommer etter rundt 40 minutters behandling, som bør gjentas fire ganger med 2-3 ukers mellomrom. Det er den store fordelen ved japansk manikyr, fordi de vanlige nærende behandlingene må utføres mye oftere.

GELENEGLER/SHELLAC

Husker du det var en periode hvor alle snakket om akrylnegler? Vel, selvom de fremdeles er i bruk overalt i salonger er gelènegler raskt blitt favoritten både for negldesignere og kunder. Gelenegler er uten tvil en av de mest spennende innovasjoner innen skjønnhet de siste årene. Gelenegler er mer fleksibel oppå våre naturlige negler, dessuten er resultatet finere, mer naturlig og det tar ikke lang tid å sette på ett nytt sett.

Det er viktig å ta vare på negler, neglebånd og huden, slik at vi kan mest mulig opprettholde vår skjønnhet, men det er ikke lett å gjøre alene! Det er her vi kommer inn i bildet! Tenk deg et sted hvor du kan få de mest innovative produktene innen gelenegler og nyte et avslappende miljø, neglene gjør seg klare til å skinne.

Du velger selv lengde, form og farge på neglelakken, neglstylisten tilpasser dine kriterier. Vi pleier negler, neglebånd og smører hendene dine med håndkrem som oser av friskhet.

I motsetning til at akryl  er gelenegler mer fleksibel og luktfri. Geleen tillater dine naturlige negler til å gro og vokse, mens de blir beskyttet av gelèen. Holdbarheten kan vare opptil flere uker, men dette er jo selvfølgelig individuelt.

Gelenegler blir herdet med UV-LED lys og kan ikke fjernes hjemme med neglelakkfjerner. Gelenegler kommer i en rekke unike farger og krever derfor nødvendivis ikke neglelakk over.

Med gelenegler får du tynne, lette, vakre og naturlige negler med en holdbarhet som slår det meste. Det er idèelt for de som ønsker gelenegler som ser naturlige ut, gir beskyttelse og har varig glans. Dette produktet kan både brukes på tånegler og fingernegler. Våre gelenegler er også fullstendig luktfritt.

KLASSISK FOTPLEIE

Komplett fotbehandling. Fotbad og fjerning av hard hud, samt klipping, sliping og rensing av negler og neglbånd. Avsluttes med  nærende  fotkrem. 

SPA FOTPLEIE

Fotpleie som ovenfor, men i tillegg peeling, fotmaske og fotmassasje.

 

PRISLISTE

Hånd Pris Varighet
Klassisk manikyr 550 kr 30 min
Japansk manikyr 650 kr 60 min
Shellac 750 kr 60 min
Fjerning av gele med manikyr 750 kr 60 min
Forsterkning med gel 850 kr 90 min
Gelenegler med forlengelse 1050 kr 120 min
Påfyll hver 3. uke 950 kr 120 min

 

Fot Pris Varighet
Fotpleie 60 min 900 kr 60 min
Shellac på tær 800 kr 60 min
Spa Fotpleie 90 min 1300 kr 90 min
Tillegg Pris Varighet
Peeling 50 kr 5 min
Maske 50 kr 5 min
Glitter/ Effekter 50 kr 5 min
Fransk/ Ombre 100 kr 20 min
Parafinbad 100 kr 10 min
Reparasjon av negler 100 kr 15 min
Deep-gel manikyr 200 kr 20 min