Hibiskus Flower Mandelic Peel Dermaquest

Hibiscus Flower Mandelic Peel er et spesialisert terapeutisk program basert på milde eksfolieringssyrer i kombinasjon med hibiscus blomsterekstrakt.
Mandelsyre er en av de mildere alfa-hydroksysyrene, som eksfolierer overhuden uten irritasjon og anbefales for veldig følsom hud. Det har en sterk antibakteriell effekt, som eliminerer ujevnheter i huden. Behandlingen bruker også azelainsyre, som regulerer pigmentering, men også lindrer erytem og er uerstattelig i problematisk hud med vaskulær opprinnelse. Innovasjonen er bruken av hibiskusblomstekstrakt, rik på sitronsyre, eplesyre og hibiskussyre.

Ekstraktet inneholder også C-vitamin og aminosyrer som er nødvendige for riktig fornyelse av huden. Behandlingen er beregnet på sensitiv, sterkt vaskularisert hud med synlige tegn på aldring, epidermal misfarging, forstørrede porer og ufullkommenhet. Anti-aging-effekten er oppnådd takket være et innovativt peptid kalt ikke-injiserende rynkefyllstoff. Neodermyl® har muligheten til å påvirke syntesen av type III kollagen, som avtar raskt med alderen. Effektiviteten av behandlingen er basert på kombinasjonen av peeling med en sterk betennelsesdempende og oppstrammende effekt.

BOOK NÅ    Kr 1150 / 45-60 min