Hårfjerning for menn

Spa Miami bruker kun kvalitets voks kombinert med en egen teknikk som gjør opplevelsen mer behagelig.

Voksing er en rask og enkel måte å midlertidig fjerne uønsket hår på. Mange kvier seg for å prøve voksing men de som har prøvd angrer ikke. Mannlig voksing øker i popularitet da flere innser at resultater som glatt og hårfri hud har mange fordeler.

Hos oss bruker vi kun stripsfri LYCON voks på alle sensitive områder som ansikt, armhuler og intimvoks (Manzilian). Vi legger først et tynt lag med olje på huden som fungerer som en barriere mellom hud og voks. Dette fører til at voksen ikke sitter fast i huden og din behandling hos oss blir mer behagelig enn med andre mer tradisjonelle voks typer.

Hva er fordelene med å vokse?

Her er noen av fordelene våre kunder har erfart etter behandlinger hos oss:

  • Å være hårfri føles renere og mer hygienisk
  • Redusert kroppslukt , spesielt om sommeren
  • Sportsrelaterte fordeler for svømmere, syklister og andre idrettsutøvere
  • Forbedret utseende og forbedret muskeldefinisjon
  • Økt selvtillit
  • Partnere foretrekker glatt utseende
  • Voksing av intime områder øker følsomheten
  • I motsetning til barbering og hårfjerningskremer, fjerner voksing håret ved roten. Dette betyr at det tar lengre tid å vokse ut igjen. Etterveksten er også merkbart mykere hvilket betyr et
  • mer langvarig resultat, ingen stikkende stubber og kløende hud.

Manzilian første gang / ny kunde / eller etter 8 uker siden sist hos oss: 950,-
Manzilian innen 8 uker siden sist hos oss: 850,-
Arm halv 350 ,-
Arm hele 450 ,-
Armhuler 300 ,- med lycon voks
Legger 400 ,-
Lår 450,-
Legger & lår 800 ,-
Rygg fra 350 ,-
Rygg + skuldre 450 ,-
Bryst 300 ,-
Mage 300 ,-
Bryst og mage 550 ,-
Rygg , mage , bryst 800 ,-

Manzilian
Intimvoks for menn eller Manzilian som man også kan kalle det går ut på å fjerne hår rundt kjønnsorganet, pung og rundt anus. Du kan enten velge å fjerne alt hår både foran og bak eller etterlate noe hår. Du velger selv akkurat hvor mye eller hvor lite hår du ønsker å fjerne eller etterlate. Du kan rådføre deg med terapeuten før behandlingen blir gjort og fortelle hvordan du ønsker at det skal se ut.
Setemuskulaturen er ikke inkludert i intimvoks men kan legges til som tilleggsbehandling mot tillegg i pris.

Vi bruker kun Lycon voks med en olje som smøres på huden først, denne beskytter huden og gjør det hele mer behagelig. Du vil bli bedt om å hjelpe til med å strekke huden så voksen kan påføres så smidig som mulig og for at terapeuten tar minst mulig på deg.

Har du andre spørsmål rundt dette så ta gjerne kontakt så kan vi forklare mer.

Hva er fordelen med intimvoksing?
De fleste synes det er befriende å slippe å barbere seg for eksempel hver tredje dag og i tillegg vil resultatet etter barbering ikke kunne gi et så rent og glatt resultat som ved voksing. Du slipper stikkende hår kort tid etter barberingen og vil kunne nyte glatt og hårfri hud over lengre tid. Etterveksten vil også være mykere og mindre enn etter barbering.

Driver du med idrett som for eksempel sykling så vil hår på utsatte steder også kunne irritere, gnage og føre til sår hud. Det å fjerne hår nedentil gir også en renere følelse og er mer hygienisk.

Mange foretrekker også at sine partnere er hårfrie nedentil.

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil bli bedt om å fjerne alle klær som dekker til området som skal vokses. Klær og engangstruser er bare i veien og terapeuten kan ikke gjøre en grundig jobb med klær på. Du får et håndkle som du kan dekke deg til med etter at du har kledd av deg og innen behandlingen starter.

Vi legger litt olje på huden før vi legger på voks. Oljen beskytter huden og gjør det hele mer behagelig.

Du vil kjenne at hårene følger med ut men dette er en følelse som vil gi seg svært raskt. Du vil bli bedt om å hjelpe til å strekke og glatte ut huden så vi kan komme til med voksen og så vi ikke tar på deg unødig.

Vi er spesialister på denne behandlingen så det er ingen grunn til å føle ubehag eller være flau.

Har du noe spørsmål eller annet du ønsker å snakke om i forbindelse med behandlingen så er det bare å ta kontakt.

Vi forventer profesjonell oppførsel fra våre mannlige kunder og ingen upassende kommentarer eller handlinger vil tolereres. Dersom dette hender vil terapeuten umiddelbart avslutte behandlingen og timen må betales i sin helhet.