kurs

VI TILBYR KURS!

Kurset er rettet mot både salongeiere og private personer. Om du ønsker å heve kompetansen til dine ansatte eller utvide din behandlings- meny med super populære behandlinger som: vippe extensions, brynsbehandling microblading, permanent makeup eller lashlift er kurset for deg. Gründer og master med 10-års erfaring innen vippe extensions, permanent makeup og microblading: Magdalena Bajgot holder utrolig spennende og lærerik kurs. Hun er en av de få og første som startet med vippeextgensions i Norge. Magdalena er ikke bare flink og dyktig til å lære bort, men er også flink å lese mennesker og se deres spesifikke behov som nøkkelen til deres suksess - noe unikt som man mest sannsynligvis ikke får hos andre. Hun gir ikke slipp på deg før hun føler du virkelig mestrer utførelsen! Våre kursdeltagere får tildelt diplom og gode inspirasjon som en kickstart til din karriere. Om du lurer på noe ta kontakt med oss på epost:


LASH LIFT /LASH BX

FANTASTISK KOMBINASJON! LashLift – er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer egne vipper uten vippeextensions.
Hvor lenge varer resultatet? Etter en LashLift behandling, vil vippene være bøyd i ca.5 uker eller mer, men dette er helt individuelt, avhenger av hvordan vippene dine i utgangspunktet er av kvalitet og ikke i det minste hvordan du selv behandler dine egne vipper for å vedlikeholde resultatet. Man skal heller ikke overstimulere egne vipper, derfor er det ikke nødvendig med ny behandling før etter at det gått 6 uker.
Hvor lang tid tar behandlingen? En LashLift behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Det er en avslappende behandling.
Hvem trenger en slik behandling? Denne behandlingen er perfekt for deg som: har tynne og rette vipper ønsker et mer naturlig inntrykk, ønsker å droppe mascara eller vippetang eller ønsker å se opplagt og yngre ut.
Geniale Lash BX inneholder 13 forskjellige oljer og vitaminer som pleier og styrker dine naturlige vipper.
Alle deltagere skal utføre behandlinger på modeller og vi skal ikke avslutte kurs før alle klarer det :-)
Kursmateriell er inkludert i prisen av kr 8000,- Individuelt kurs kr 5000,- med minst 2 deltagere.