LashLift - Vippeløft

LashLift – Vippeløft

Vippeløft/ lashlift er en behandling som har blitt ekstremt populær i de siste årene. Oppnå lengde, volum, løft og næring til dine naturlige vipper. Vi har erstattet tradisjonell vippebøy med en behandling som gir både fin bøy, i tillegg gir næring til vippene. Vippene blir løftet fra vipperoten, så det er ikke den samme bøy eller teknikken som fantes i eldre tider, derfor heter det vippeløft og ikke vippebøy lenger. Vippene blir ikke bøyd bakover, de blir løftet oppover. De fleste velger også å farge vippene samtidlig, slik at de blir mørkere også for å slippe å bruke maskara. Helt perfekt for de travle eller de som foretrekker helt naturlig look.

LashLift –  er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. Den innovative teknikken benyttes det silicon-form sammen med profesjonelle produkter til å skånsomt løfte/bøye dine vipper. Vi kan i samme sleng farge vippene dine, så da kan du føle deg vakker til enhver tid!

Lashlift

Lashlift er et fantastisk alternativ til vippe extensions. Hvis man ønsker et natulig look eller av en annen grunn ikke ønsker vippe extensions, er dette et alternativ som bør vurderes.

Vi har nemlig gjort behandlingen enda bedre ved å tilføre “Lash BX” som inneholder 13 forskjellige nærende oljer, vitaminer og keratinbehandling i behandlingen for å gi ekstra pleie og styrke dine vipper, dette helt uten ekstra kostnad. Behandingen tar ca 45-60 min og resultatet varer mellom 4-8 uker , dette er veldig individuelt. Det finnes spesielt serum til hjemmebruk som vi anbefaler å bruke for å beholde best mulig kvalitet på egne vipper. Den gir både fuktighet, næring, beskytter vipper og gir glans.  Dette er ikke et “must” men det anbefales spesielt når man utfører lashlift behandling regelmessig. Det er nesten ingen spesielle forsiktighetsanbefalinger. Man burde unngå vann og fuktighet i 24 timer samt ikke gni i øynene første døgn. I begynnelsen kan øyevippene virke litt sammenklistret, dette er pga oljen man påfører på slutten som ikke skal vaskes av men absorberes i vippene. Når det har gått 24 timer trenger du ikke å forholde deg til forsiktighetsreglene, som å unngå vann/fuktighet, bruke mascara, osv.

Effekten av vippeløft

Effekten av vippeløft er naturlig look og ikke like fyldig og tett som man kan oppnå ved vippe extensions. De som bruker vippetang vil garantert elske denne behandlingen. Vippetang skader vipper mer enn man vil tro, dessuten blir vippene rette seg etterhvert som man har påført mascara. Dette vil ikke skje med vippeløft behandling. Vippene ser flotte ut og mister ikke bøy uansett om det er med eller uten mascara. Man vil merke fort forbedring på kvaliteten av dine naturlige vipper etter man har sluttet med vippetang og begynt med regelmessig lashfift behandling hos oss.

Dette er en behandling som bør utføres hos erfaren terapeut som har kunnskap og erfaring med vipper. Til tross for alt er dette er behandlingen kjemisk og vippene burde behandles med forsiktighet, og husk etterbehandlingsråd. Ingen øyner og vipper er lik,  derfor blir resultatet av looken svært individuell.

Vi har gjort behandlingen enda bedre ved å tilføre næringsrik Lash BX . Du får pleiende og vitaminsrik kur i behandlingen uten ekstra kostnad. Fantastiske Lash BX inneholder 13 forskjellige oljer og vitaminer som pleier og styrker dine naturlige vipper .

Hvor lenge varer resultatet?

Etter en LashLift behandling, vil vippene være bøyd fra ca.5 uker eller mer, men dette er helt individuelt, avhenger av hvordan vippene dine i utgangspunktet er og ikke i det minste hvordan du selv behandler dine egne vipper for å vedlikeholde resultatet og kvaliteter på dine egne vipper. Man skal heller ikke overstimulere sine vipper, derfor er det ikke nødvendig med ny behandling før etter at det gått 6 uker.

LVL trenger ikke maskara

Hvor lang tid tar behandlingen?

En LashLift behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Det er en avslappende behandling.

Hvem trenger en slik behandling?

Denne behandlingen er perfekt for deg som:

 • har tynne og rette vipper
 • ønsker et mer naturlig blikk
 • ønsker å droppe mascara eller vippetang
 • ønsker å se opplagt og våken ut
 • ønsker å se yngre ut

Hvor mye koster LashLift – Vippeløft?

 • LVL Vippeløft koster kr 799,-
 • Farging av vipper i behandlingen koster kr 100,- i tillegg
 • Bruk LVL moisturising serum for å forsegle fuktigheten i vippene dine og holder dem sunne og friske kr 375,-

Etterbehandlingsråd:

 • Det er viktig at det ikke kommer noe form for fuktighet på vippene de første 24 timene, du skal derfor unngå vann, steambath, mascara, øyekrem, sminkefjerner, el.
 • Ikke gni deg i øyet ( gjelder de første 24 timene)
 • Det er viktig at du pleier vippene dine, spesielt den første uken etter behandlingen. Dette kan også være avgjørende for fuktighetsnivået og kvaliteten på vippene dine. Vi anbefaler LVL moisturising serum.
 • Husk å bruk en tørr vippekost og gre vippene dine oppover daglig.
 • Vi anbefaler en ny behandling etter 6 uker.

Vi vil informere deg om at reklamasjonstiden er innen 5 dager. Du har selv ansvaret å finne ut om du har allergi i forkant av behandlingen. Allergi eller andre reaksjoner utenfor vår kontroll regnes ikke som reklamasjon. Vi refunderer ikke penger tilbake.129952539_3581497368584219_5266335387534812203_n
132232689_3616027661797856_5948738105352163841_n
125931188_3526174884116468_5933018592863756390_n

Bestill time nå!

Vi holder til sentralt i Oslo.