fbpx

Massasje

ANSIKTSMASSASJE

Klassisk massasje er en avslappende massasje for musklene. Ikluder fjerne av sminke og krem etter behandlingen.

LYMFATISK MASSASJE (DRENASSJE)

Behandling av trykkbehandling med spesielle maskinen som stimulerer venøs og lymfatisk system, påvirker kroppens rensing og ernæring.

KLASSISK MASSASJE

Klassisk kroppsmassasje, fint for ømme og slitne muskelgrupper. Legger vekt på avspenning av muskulatur og stimulering av blod- lymfesirkulasjonen og bindevevet, samt fjerner avfallsstoffer i muskulaturen. Dette bedrer hudens næringsopptak, og gjør musklene smidigere, mykere og friskere. Senk pulsen og få nytt liv, balanse og harmoni i kroppen.

Vi skreddersyr massasjen tilpasset dine ønsker og behov.

  • 30 min klassisk massasje – her er rygg, nakke og skuldre i hovedfokus.
  • 50 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, her bruker vi god tid på det du ønsker.
  • 80 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, fra topp til tå.

(Vi tilbyr også massasje for to, samtidig)

AROMAMASSASJE

Aromatisk opplevelse. Denne massasjen er myk og harmonisk og vi bruker aromatiske oljer som gir en herlig følelse av velvære.

HOT STONES MASSASJE

Massasje med varme lavastener er den ultimate spa opplevelsen. De varme lavastenene bringer deg inn i en stemning med dyp avspenning, samtidig som du får massert stive og ømme muskulatur. Varmen fra stenene og utsøkte aromatiske oljer gjør dette til en ekstra dyp massasje.

Den terapeutisk effekt er ikke noe nytt. Historien bekrefter at terapi med varme steiner ble praktisert i Kina for å bedre organenes funskjoner. På samme måten brukte indianerne i Amerika varme stener for å oppnå lignende metoder for å diagnotisere og behandle visse sykdommer. Metoden handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra vulkanske stener. Disse stenene holder varmen svært lenge og viderefører den gradvis til kroppen.

SIGNATUR MASSASJE MED STEARINLYS

Aromamassasje med rennende massasjelys som gir huden spenst, beskytter og gir masse fuktighet. Luksus opplevelse for kropp og sjel.

DEEP TISSUE MASSASJE

Deep tissue massasje er en dyp vevstmassasje hvor i motsetning til vanlig massasje, bruker man svært lite eller ingen olje slik at man får bedre grep eller tak i dypere muskler.

* Fjerner kroniske muskelspenninger, lindrer stive og ømme muskler
* Passer godt fordi som liker dyp eller hard massasje eller driver  mye med sport. Dybden og trykket  reguleres individuelt.

REFLEKSOLOGI

Refleksologi er en gammel behandlingsform som tar utgangspunkt i at kroppen har et nettverk av sonesystemer. Behandlingen består hovedsakelig av punktmassasje.

SJOKOLADE MASSASJE

Massasje med rennende sjokolade som gir huden spenst, beskytter og gir fuktighet. Sjokolade skaper lykkefølelse og er balanserende, beroligende og stimulerer sansene. Virker positivt mot bl.a nedstemthet, og er perfekt for tørr hud.

Massasje Abonamment

Som abonnent får du 30 min gratis klassisk massasje og 30% rabatt på våre mest solgte massasjer. Du får også muligheten til å komme til massasjen på lørdag. Ved å abonnere utvikler du en positiv vane med regelmessig massasje. Det vil ikke være flere unnskyldninger fra nå av. Husk at en massasje du savner på en måned vil bli overført til den neste. Du mister ingenting!

PRISLISTE

Pris Varighet
Ansiktsmassasje 500 kr 30 min
Lymfatisk massasje (drenassje) 600 kr 30 min
Lymfatisk og ansiktsmassasje 700 kr 30 min
Klassisk massasje 25 min 650 kr 25 min
Klassisk massasje 50 min 850 kr 50 min
Klassisk massasje 75 min 1250 kr 75 min
Aroma massasje 60 min 950 kr 60 min
Aroma massasje 80 min 1350 kr 80 min
Hot stones massaje 70 min 1200 kr 70 min
Hot stones massaje 90 min 1500 kr 90 min
Signatur massasje med stearinlys 1050 kr 60 min
Deep tissue massasje 30 min 750 kr 30 min
Deep tissue massasje 60 min 1100 kr 60 min
Refleksologi 600 kr 30 min
Sjokolade massasje 1100 kr 60 min
Massasje abonamment 420 kr 25 min