Oksygenbehandling

BioOxy – Madonnas behandling.

Hva er BioOxy?

Biooksygenbehandlingen passer perfekt til deg som ønsker å tilføre huden glød og vitalitet! Effekten av behandlingen er yngre og flottere hud, med færre synlige linjer og rynker.

BioOxy er et dansk brand, utviklet, testet og produsert i Danmark. Lansert i 2009 og til fordel av mange hudpleiere/ kosmetologere og er i dag ca. 140 klinikker i Danmark og 23 eksportmarkeder rundt om i verden, fra Norden, EU, og hele veien til USA og Sør-Amerika.
BioOxys behandlinger og pleieprodukter gir fuktighet til hud med den aktive hyaluronsyren, en stor mengde antioksidanter og en aktiv vitaminforsyning som aktiverer hudens egen celle og kollagenproduksjon.

Målet var

Å skape og utvikle et behandling som er naturlig og gir synlige resultater, hvor det påføres en tynt lag serum som forsiktig sluses inn i huden ved hjelp av luft og 90% oksygen. Serumet som bruker er utviklet av ingredienser som opprettholder hudens naturlig fungsjon og forebygger/ minker alderstegn.

Fordelene med Oksygenbehandling

– Ingen kirurgiske indgreb
– Ingen injektioner
– Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
– Synlig effekt efter etter første behandling
– En flot udstråling som resultat

Derfor passer oksygenbehandlingen perfekt til deg som ønsker å tilføre huden glød og vitalitet! Effekten av behandlingen er å få frem en yngre og friskere hud, med færre synlige linjer og rynker.

Etter første behandling kan du oppleve

– Fine linjer og rynker blir synlig redusert
– Huden ser yngre ut og føles friskt
– Fuktighetsbalansen i huden gjenoprettes
– Huden fylles med liv, vitalitet og utstråling
– Hudens elastisitet og struktur blir forbedret

Det beste med Biooksygenbehandling er at du kan gjerne kombinere det med andre behandlinger for bedre resultat.

biooxy