Om oss

Jeg er Paulina Kalinowska

Hallo! jeg heter Paulina og er en sertifisert hudterapeut. Jeg har jobbet i yrket i 6 år, og jeg deltar fortsatt i mange kurs og konferanser for kontinuerlig å forbedre ferdighetene mine og få kunnskap. Jeg er ambassadør for Dermaquest og Dermomedica - merker som lar oss oppnå maksimal terapeutisk effekt og Forever Living, som er forbundet med kunnskap om diett, sunn livsstil og velvære. Mitt kall er å ta vare på både ytre og indre utseendet. Mitt arbeid er min lidenskap, og den største tilfredshet er fornøyde kunder.

TERAPEUTENE

Beata

Hei, jeg heter Beata og er en sertifisert kosmetolog. Jeg ble uteksaminert fra en skole i Gdańsk, og jeg har jobbet i dette yrket i 3 år. Jeg deltar på forskjellige kurs og opplæringer for kontinuerlig å forbedre mine kvalifikasjoner for kundene mine. Jeg er interessert i kosmetikk, sminke og terapi relatert til ansiktet og kroppen vår. Jobben min er min lidenskap, og jeg kan ikke forestille meg å gjøre noe annet. Fornøyde kunder er belønning nok for meg.

Emilia

Jeg heter Emilia. Jeg er utdannet som hudpleier, tillegg jeg er vippetekniker og voksingspesjalist. Jeg er veldig glad i yrken min. Hele livet mitt jobber jeg i skjønnhets bransje og er veldig opptatt med det. Jeg er perfeksjonist derfor, lærer meg alltid nye ting. Jeg gjør alltid mitt beste for at Dere skal være 100% tilfreds.

Kasia

Kasia, vippetekniker. Har jobbet med vippeextensions siden 2013 og vippeløft siden 2017. Har fullført mer enn 25 forskjellige kurs innen vippebehandling. 2. plass i NM i lashlift i 2018.

Illia

Illia er sertifisert massør og har mange massasjeteknikker. Han har lang arbeidserfaring fra SPA, hotell, rehabiliteringsklinikk, sportsklubb og massasjesalonger. Massasje er hans absolutt største lidenskap. Hans interesse til massasjer startet, da han var en profesell distanseløper og opplevde selv hvor positiv effekt har massasje på både kropp og sinn. Klassisk massasje, avslappende massasje, rigg- og nakkemassasje, aromamassasje, hot stones massasje er noen av massasjetyper som han utfører. Dessuten kan Illia kinesiotaping som er en tapeteknikk som støtter dine muskler, assisterer dem og motvirker overspenning.

Joanna

Hei, Jeg heter Joanna. Jeg har alltid vært interessert i kosmetologi og å jobbe med mennesker, derfor er jeg resepsjonist og hjelper gjerne. Jeg bryr meg om kundenes høyeste komfort og velvære.