Peptide peel Dermaquest

Nyskapende peeling kalte et alternativ til botulinumtoksin. Den første og unike kombinasjonen av alfa-hydroksysyrer og biomimetiske peptider gir fantastisk effektivitet i behandlingen av etterligner rynker. Melkesyre og glykolsyre, bortsett fra deres stimulerende og jevnende egenskaper, fungerer som promotører for passering av viktige aktive stoffer. Gjennombrudd peeling formelen brukes også på øyeområdet – under selve linjen i de nedre vippene og på det øvre øyelokket, noe som gir effekten av en sterk utjevning av linjer og rynker. I tillegg inneholder oppskriften druestamceller, som er kilden til den sterkeste frie radikale skavlere – resveratrol.
Den banebrytende ingrediensen i peeling er nevropeptid i den høyeste effektive konsentrasjonen. Den forkortet form for botulinumtoksin og virker på samme nivå som botox, men viser ingen giftighet. Det har en sterk effekt av å jevne etter rynker forårsaket av muskelarbeid. Uavhengige studier har vist en reduksjon i rynke dybden med et gjennomsnitt på 30%. 
Deres synergistiske anti-rynkeeffekt kan sammenlignes med ren retinol. Uavhengige studier bekreftet økningen i syntesen av type I kollagen med 212%, type IV kollagen med 327% og hyaluronsyre med 267%. Den nye formelen inkluderer et kompleks av amfoteriske aminosyrer og liposomteknologi som fungerer i de dypere lagene i huden