Pro Power Peel

Innovativ syrepeeling tilpasset din hud!

Det finnes ikke én kjemisk peeling som fungerer optimal på alle hudtilstander.  Dersom alle personer har et unik hud, mener vi at den beste løsningen er å kunne tilby deg en behandling som er skreddersydd akkurat for deg – Det er den inspirasjonen Dermalogica hadde for å skape Pro Power Peel serien. Disse er deres sterkeste og raskeste peelinger hittil for proffesjonell bruk.

Hva gjør en peeling effektiv?

Effektiviteten i en kjemisk peeling avhenger av en rekke ulike faktorer, fra kundens hudtilstand til hudterapeutens påføringsmetode.

onloj1e6kpei7nepvoug

Hudhelse

Generell sett er det mye mindre sannsynlighet for at en sunn hud opplever negative reaksjoner på denne behandlingen. På skadet, tørr og sprukken hud trenger syrene dypere ned i huden – dette kan forutsake ubehag som svie, varme og dette skaper lavere toleranse for peelingen.

Peelende ingredienser, pH og konsentrasjon

Alfa- hydroksisyre (AHA) og beta- hydroksisyre (BHA) har ulik molekylær størrelse og trenger derfor ned i huden i ulik grad, dette gjør at ulike type syrer passer til behandling av ulike typer hudproblemer. pH og konsentrasjon spiller også en viktig rolle, jo lavere pH (surere peelingen er) desto kraftigere effekt har den på disse hudproblemene.

Møt Pro Power Peel

En splitter ny innovasjon som tilpasser hver eneste hudtilstand i punkt og prikke. Transformative ingredienser som virkelig gir resultater i behandlingsrommet. Sterkere, raskere og individuell tilpasset.

Den har 3 ulike peelinger som jobber like dypt i huden. Terapeuten benytter peelingene individuelt, eller blander dem sammen for å oppnå ønsket resultat.

Nøkkelingredienser

Det er 3 typiske hudtilstander Pro Power Peel fokuserer på å redde, de kan også blandes for å oppnå ønsket effekt:

Ultrabright peel:

– Passer for dehydrert og aldrende hud: Lysner, fukter og motvirker tegn på aldring. Ved hjelp av 30% melkesyre som stimulerer eksfoliering ved å svekke bindingene mellom cellene, samtidig som cellefornyelsen stimuleres. Fytinsyre som bidrar til cellefornyelsen, lysner huden og har antioksidantegenskaper. Mucor soppekstrakt etterligner efekkten av katopsin-D (et enzym som spiller en viktig rolle i å opprettholde en normal hudbarriere).

Powerclear peel:

– Passer for voksenakne, hud med arrdannelse etter akne: Reduserer utbrudd, post-inflammatorisk hyperpigmentering og overflødig talg. Ved hjep av 2% salisylsyre som er en lipofil BHA-syre, dette vil si at den penetrerer komedones for å hjelpe til å fjerne tilstopninger. 10% mandelsyre og 15% eplesyre løsner limet mellom cellene og akselererer cellefornyelsen slik at hudtonen blir jevn. Terpineol-tymon-kompleks bidrar til å minske talgproduksjonen og jobber med hudens naturlige mikrobiomer for å drepe utbruddsfremkallende bakterier.

Advanced renewal peel:

– Passer for voksen hud, rynker, solskadet, hyperpigmentering: Reduserer hyperpigmentering, motvirker fine linjer og rynker, jevner hudtonen. Ved hjelp av 30% glykolsyre sammen med Blomsterstrakt fra Oputia Ficus- Indica svekker hudcellenes binding og øker deskvamasjon. Fytinsyre bidrar til cellefornyelse, lysner huden og har antioksidant egenskaper.

Det er viktig å følge etterbehandlingsrådet du får fra terapeuten – Dette for at vi sammen skal oppnå ønsket resultat!

Møt opp gjerne noen minutter før, du må fylle ut et konsultasjonskort i forkant av behandlingen. Dette for å sikre at behandlingsprogrammet er noe for deg.

For å oppnå ønsket resultat anbefales en kur på 3-6 behandlingen med 2-4 ukers mellomrom mellom hver behandling ( dette får du råd om fra terapeuten)

Kur:

Pro Power Peel 60 kur 5 +1 behandlinger for 6000 kr.

Pro Power Peel 30  kur 5 + 1 behandlinger for 4750 kr.

67827323_10156607324558129_1687730686275878912_opropower-peel52649437_2094201677313691_8807977561788252160_n