Retinol Stem Cell Frax Dermaquest

Retinol Stem Cell Frax Dermaquest -behandlingen ble opprettet for hud som mangler fasthet, elastisitet, med synlige aldringstegn, samt omsorg for problematisk hud og har strekkmerker og arr. For å sette i gang og støtte regenereringsprosesser, kombinerer behandlingen microneedling med teknologisk avanserte aktive ingredienser.

Sterkt konsentrert ren retinol aktiverer syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre, noe som reduserer rynker og linjer betydelig. Retinol er et multifunksjonelt ombyggingsmiddel som sterkt befester huden og glatter overflaten. Behandlingseffektiviteten økes ved bruk av et meget tykt fyllstoff uten injeksjon – Neodermyl®. Det stimulerer fornyelse av strukturelle fibre, og reduserer rynker med opptil 15% allerede i løpet av de første 20 dagene av behandlingen. Dette innovative peptidet reduserer også strekkmerker og kviser.

Behandlingen gir huden den nødvendige dosen av C-vitamin for ombygging, i kombinasjon med ferulinsyre, som hjelper med å omformere huden. Komplettering av behandlingen er bruk av stamceller med dobbelt potensial, oppnådd både naturlig og bioteknologisk. Deres deltakelse brukes i betennelsesdempende og forbedrer de fysiologiske reparasjonsprosessene i huden. For å styrke den intercellulære sementen bruker Retinol Stem Cell Frax Dermaquest linolsyre, som beskytter huden mot skadelige effekter av tørke- og dehydratiseringsfaktorer, noe som forbedrer tilstanden betydelig.

Retinol Stem Cell Frax-behandlingen er en veldig intensiv ombyggingsbehandling, som er et alternativ til ablasjonslaserterapi eller blodplaterik plasmainjeksjon. Den har en mangefasettert dimensjon, og det er grunnen til at effektiviteten er veldig høy. På grunn av den mikrobjektive behandlingen, muligheten for alvorlig irritasjon og peeling, bør terapeuten anbefale et dedikert behandlingspreparat samt etterbehandlet behandling.

BOOK NÅ    Kr 1600 / 45-60 min