Urte Peeling

En peeling som kun inneholder naturlige ingredienser.

Dette er perfekt for deg som ønsker hudfornyelse ved bruk av 100% naturlige ingredienser og uten giftige konserveringsmidler. Selv du med sensitiv hud kan få denne behandlingen!

Urtepeelingen har dokumentert effekt som bekjemper imot tidlig aldring, tap av spenst og som gir synlig bedring på rynker, arr, hyperpigmentering, akne og store porer.

Urte­blan­dingen som består av 10 utvalgte urter og inne­holder enzymer, mine­raler og vita­miner. Blandingen pensles og masseres inn på ansiktet og halsen. Urtene absorberes inn i huden og jobber i dybden. Urteblandingen inne­holder ingen kjemiske stoffer som kan irri­tere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Urtene som benyttes virker sterkt bero­li­gende, beten­nel­ses­dem­pende, nærings­gi­vende og hudfor­ny­ende.

Behandlingen kommer i 3 styrker og gir synlig bedring på alle hudtyper, hudtilstander og aldersgrupper. Alle styrker gir en fin glød som varer, du vil også skjenne at huden stimuleres til å fornye seg i flere dager etterpå.
IMG_2070

Mild Boost

Den mildeste utgaven av de tre behandlingene.
Ekspress behandling med maksimalt effekt. Forebygger rynker, gir glød, virker oppstrammende og styrker huden. Vi anbefaler å ta dette som «Askepott» behandling
.

Intense Boost

Dette er en dypere variant av den mildeste utgaven.

Forbedret vitalitet og regenerering. Denne behandlingen gir som navnet antyder energi-boost til huden. Denne målrettede og intensive behandling gir betydelig regenerering av epidermis, forbedrer mikrosirkulasjon og metabolisme av huden. Effekten er at den gir glød og tilfører en fresh utseende.

Gir gode resultater på rynker, pigmentflekker, akne, store porer, grå og gusten hud . Fantastisk antiage behandling eller som kur for å oppnå hudfornyelse uten begrensninger i hverdagen.

Huden blir litt rød rett etter behandlingen og etter ca. 3 dager vil huden flasse av litt, men det er endel av prossessen.

Skin Renewal – Ny hud på 5 dager

Den orginale og dypeste av alle 3 behandlinger. Huden blir totalt fornyet!

Den bekjemper rynker, linjer, pigmentflekker, arr, akne og store porer.

Blodsirkulasjonen økes, tilførsel av oksygen og næring er forbedret og fornyelse av huden stimuleres. Avhengig av hudens tekstur blir dette en sterk eksfolierings prossessen i huden.

Rett etter behandlingen blir man rød, som regel flasser man 3-4 dager . Etter behandlingen må huden bli behandlet hjemme med spesiell tilpasset hudpleieprodukter. Dette for å oppnå optimal resultat.

Om man utfører behandling på onsdag eller torsdag vil man flasse lørdag , søndag og på mandag/ tirsdag kommer du tilbake til etterbehandling.

Det er viktig at du bruker solbeskyttelse og følger opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter.

greenpeel-facial-houston5e673cbd5eee9b12b006d081_GreenPeelBeforeandAfter