Venus Legacy - Kropp

Venus Legacy er markedets beste behandling for cellulitter og slapp hud.

Med Venus Legacy får du effektiv oppstramming av kroppen mot cellulitter og slapp hud.
Vi benytter i behandlingen Venus Legacy, som er den mest avanserte innen «Venus-familien». Denne «storebroren» til Venus Freeze er kåret til nr. 1 i American health and beauty readers choice Awards 2013!
Dette er en revolusjonerende behandlingsmetode der man utnytter synergieffekten mellom en avansert patentert radiofrekvens teknologi, et pulserende magnetfelt og et regulerbar pulserende vakum.

Venus Legacy

Venus Legacy ansikt er egnet til en rekke indikasjoner

-Hudoppstrammende
-Reduserer cellulitter

Venus Legacy system benytter radiofrekvens og magnetpuls teknologi for å stramme opp slapphud, redusere cellullitter, figurforming og redusere linjer og rynker.
Venus Legacy avgir kontrollert radiofrekvens og magnetpuls energi på huden for å skade eksisterende kollagen og stimulere kroppens naturlige reparasjons prosess. Når eksisterende kollagen er skadet, begynner kroppen å reparere kollagen ved og erstatte skadet kollagen med nytt kollagen. Radiofrekvens stimulerer også kroppen til å produsere nye fibroblastceller. Fibroblastcellene er byggestenene i nytt kollagen, noe som igjen fører til økt mengde kollagen i vevet. Denne reparasjons prosessen fører til et jevnere utseende på huden, gir en reduksjon av fine linjer og rynker samt en reduksjon i forekomsten av cellullitter.

Magnetpuls teknologien øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oxygen og næringsstoffer til huden. Det er vanlig og oppleve en mer ungdommelig og frisk glød i huden etter behandlinger.

Venus Legacy behandlingen tilbys normalt som en behandlingskur på 5 til 12 behandlinger avhengig av område og behov. Behandlingen gjennomføres en gang pr uke og varer mellom 30 minutter til en time avhengig av område.

Kroppens produksjon av nytt kollagen går over tid, noe som fører til at endelig resultat først vises 3 til 6 måneder etter siste behandling. For å sikre et mer varig resultat anbefaler vi at du gjennomgår en vedlikeholdsbehandling 1 til 4 ganger i året.

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger.

En kur på 8-12 behandlinger anbefales for kropp, rompe, hofte, lår, mage. Etter behandlingen vil du normalt oppleve at huden er rød og i noen tilfeller også litt hoven. Dette er en helt normal og ønsket reaksjon og den forsvinner i løpet av noen timer. Behandlingen med Venus Legacy er svært trygg og komfortabel. Behandlingen og systemet er godkjent av FDA i USA.

Venus Legacy

For kur
Venus Legacy kropp 6 behandlinger 45 min/5000kr

Resultater etter kur med Venus Legacy:


pobrane
sg-bl
venus_Legacy
Screen_Shot_2016-09-27_at_6