Farging av vipper og bryn

Farging av vipper og bryn

Ved hjelp av farging av vipper og bryn vil det forsterke dine egne trekk, samtidig skape mer volum og lengdeuttrykk på dine vipper. Farging gir et løft på blikket, man ser opplagt ut og dekker grått og lyst hår på vipper og bryn. Terapeuten vil blande frem en farge tilpasset ditt ønske. Vippene blir tykkere og mørkere, så nå er det bare å legge bort mascaraen! Velg mellom sort/blåsort for mer intens blikk eller litt svakere med mørk grått, eller naturlig uttrykk med brun/lysebrun holdbarheten er individuelt.

Vi har lang erfaring i forming av bryn. Vi lager din personlige form på brynene, selvfølgelig sammen med deg.  Forklarer og viser deg hvorfor brynene dine skal formes akkurat slik for deg og hvordan du kan vedlikeholde det selv, eller anbefaler når du skal komme tilbake. Vi bruker voks eller pinsett, eller begge deler. Det er imponerende og se hva riktig formete bryn gjør for helheten.

farging av vipper og bryn

 

Hvem kan benytte seg av det?

“Alle kan farge sine vipper og bryn. Både kvinner og menn!” sier Paulina. “Så lenge man har et utgangspunkt å jobbe på, vil det skape et definert eller naturlig preg, avhenger av ditt behov, men man vil definitivt se mer opplagt og yngre ut!” pluss at du velger selv hva slags uttrykk fargen skal gi deg.

Farging av vipper derimot, gir best effekt hos de som har lyse og tynne vipper. Som tidligere nevnt, virker vippene fyldigere og lengre. Så da kan du glemme tanken på rennende mascara mens du er helt svett etter treningen, svømmer eller at det regner!

Hvordan kan fargen vare lengre?

vipper og brynDet er meget individuelt holdbarhet på hvor lenge fargen sitter på både bryn og vipper. For å beholde fargen lengst mulig, unngå olje baserte ansikts-/ øyekrem, rens eller våtservietter. Du kan absolutt bruke mascara eller brynsmakeup ved behov.

Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi farger dine bryn og vipper med hudvennlige fargestoffer tilpasset din egen hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen blekner noe tidligere avhengig hårtype.


Er det risikabelt å farge vipper og bryn?

Det er viktig å gjøre en god research på salongen før man velger ut hvor dette skal gjøres. Her i Beauty Therapy benytter vi kjente, proffesjonelle merker som er tilegnet til å benytte rundt øyeområdet. Absolutt alle kan farge sine vipper og bryn: menn, kvinner, gravide, eldre, osv. Ved farging av vipper, er det en fordel å fjerne kontaktlinser før behandlingen, dette for å unngå at du får noe produkter som en hinne foran kontaktlinsene dine.

Hvor mye koster det å farge vipper og bryn?

  • Farging av vipper 290,-
  • Farging av bryn 200,-
  • Napping av bryn 150,-
  • Voksing av bryn 150,-
  • Farging av vipper og bryn 450,-
  • Forming av bryn (voksing og napping av bryn) fra 250,-
  • Forming av bryn +  farging 450,-
  • Forming av bryn + farge vipper og bryn 650,-

BOOK NÅ    Kr 450